Претражи овај блог

уторак, 25. март 2014.

Prestanak sa radom

Dragi prijatelji,

Nightflier's Bookspace prestaje sa radom - u ovom obliku. Ko zna šta budućnost nosi i da li ćemo se čitati i pisati na ovom virtuelnom mestu, ili na nekom drugom, ali za sada ovde neće biti novih tekstova.

Razlozi nisu komplikovani: Radim previše poslova, a vremena je premalo. Mada, pored ovog razloga - koji je zaista presudan - po sredi je i to što već duže vreme nisam zadovoljan formom i mogućnostima bloga. Tragam za nekim alternativama, ali trenutno mi se čini da su društvene mreže i kratka forma izraza ono što je dominanto i čemu bi trebalo da posvetim nešto više pažnje nego što sam do sada radio.

Dakle, potražite na Fejsbuku grupu Nightflier's Bookspace, pa ćemo tamo nastaviti druženje.

Makar do nekog novog Bukspejsa.

Što bi rekli Aijeli, Sleep well and wake.

NF.

3 коментара:

  1. Ali blog nece biti izbrisan nadam se? Jos uvek imam ubelezene neke unose sa spiskovima preporucenih knjiga koje cuvam za buducnost, kada mi ponestane literature...

    ОдговориИзбриши
  2. O neee! Ali ja nemam fejs iz licnih principa i srpskog inata,ako tako moras onda moras. Nadam se da se jednom opet vidimo . :( "Zivot je san..."

    ОдговориИзбриши
  3. Blog neće biti brisan, naravno. Ako i ukoliko blog ponovo zaživi u nekom obliku, probrani tekstovi će biti preneti odavde. Možda čak i neke odabrane tekstove priredim za objavljivanje u štampanom obliku - možda nekom specijalu "Emitora". Videćemo. :)

    ОдговориИзбриши