Претражи овај блог

понедељак, 28. јануар 2013.

2x13

Poslednji unos na ovom blogu objavljen je pre nekih dva i po meseca. Moram priznati da sam mislio kako će se ta odista poduža pauza u radu na kraju izroditi u makar kliničku smrt Bukspejsa, ali ispalo je da i dalje ima ljudi koji bistre po starim unosima, sve se nadajući da će biti novih.

Pa, može biti da katanac neće biti stavljen na ovu virtuelnu kapiju još neko vreme. Do kraja ove godine, Bukspejs će svakako zadržati ovaj i ovakav format do kraja ove godine, Za narednu ćemo videti da li ćemo metastazirati u nekakav sajt, ili ostati ovde gde smo. No, pošto sam tokom prethodnih meseci svašta propustio da pomenem na blogu, red je da se sada iskupim. 

Za početak, prošle godine sam pročitao tačno 91. književno delo, uključujući stripove - ali ne i stripove koje sam prevodio. Ranije sam na blog postavljao detaljne Best ov d Best liste, ali ovoga puta to neće biti slučaj. U nekom od narednih postova, možda već sutradan, posvetiću se nekim knjigama i stripovima koji su mi najviše prijali - ali pre u vidu osvrta na njih nego nekog strogog rangiranja.

Eto, dosta za početak. Čitamo se uskoro.

Нема коментара:

Постави коментар