Претражи овај блог

субота, 24. октобар 2009.

Poslednje carstvo - Brendon Senderson, ali ne tamo gde ste očekivali

Nightflier ponovo u "Laguni". Roman "Poslednje carstvo" Brendona Sendersona objaviće "Laguna" mesto "Odiseje". Tokom naredne godine biće objavljeni i nastavci. U ovom trenutku ne znam o kojim se rokovima radi, pošto je sajam pred nama, a i ja sam u raznoraznim obavezama zdravstvene prirode, ali čim se budem dogovorio, bićete obavešteni.

2 коментара:

  1. Ova vest me nije obradovala. :( Vise bih voleo da Odiseja objavljuje Sendersona, a ne Laguna. Nadam se da Odiseja nece biti ''utopljena'' u neku vecu kucu, kao sto se desilo Okeanu. Bas na sajmu knjiga nameravam da pazarim Odisejinu trilogiju o Bartimeju, sve sa zastitnom kutijom. :)
    Ove godine sam bas prijatno iznenadjen odlicnom produkcijom izdavaca-fantasticara kao npr. Everest, Tardis, delimicno Paladin... koje su sve male izdavacke kuce, uslovno receno.

    Nadam se da ces se brzo oporaviti. Naredne godine bice ti potrebno odlicno zdravlje, imam osecaj da ces imati vise posla i oko prevodjenja i oko gradnje vikendice-biblioteke. ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Nažalost, nisam ja taj koji ima problema s zdravljem. Čitava ova godina protekla mi je u problemima te prirode, pa se nadam da će sledeće biti bolje. Iskren da budem, ni meni nije milo zbog promene izdavača, ako ni zbog čega drugog a ono zbog toga što ću morati da menjam neka rešenja u prevodu, jer nisu u skladu s "Laguninom" prevodilačkom politikom, a bila su u skladu s "Odisejinom". S druge strane, druga i treća knjiga najverovatnije će izaći iz štampe tokom naredne godine. To je prednost velikog izdavača. Dapače, postoji mogućnost da se potom objave Elantris i Warbreaker.

    ОдговориИзбриши